Inschrijven

Inschrijven nieuwe leerlingen

Wat fijn dat u overweegt uw kind bij ons op school in te schrijven. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons op school, zodat u een goed beeld krijgt van de school en u al uw vragen kunt stellen. U krijgt een inschrijfformulier mee naar huis.

Wij vinden het fijn om tijdig te weten hoeveel kinderen wij mogen verwelkomen op onze school. Daarom ontvangen wij het ingevulde inschrijfformulier graag een jaar voordat uw kind 4 jaar wordt. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking met de directeur, Michèle Kooistra via e-mail.

Procedure

Twee maanden voordat uw zoon of dochter vier jaar wordt, ontvangt u een informatiepakket. We nemen contact met u op om afspraken te maken over de wenochtenden.

Inschrijven oudere kinderen

Wilt u een ouder kind inschrijven op De Ark, bijvoorbeeld omdat u verhuisd bent? Hiervoor maakt u ook een afspraak met directeur Michèle Kooistra.

Inschrijven BSO Maxi

Inschrijven BSO Maxi

De locatie van BSO Maxi bevindt zich in basisschool De Ark. Zij zijn een onafhankelijke organisatie en hebben daarom ook kinderen van alle scholen. De kinderen zitten in een basisgroep van maximaal 22 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Zij zijn alle schooldagen geopend van 07.00 uur (VSO) en vanaf 12.00 of 15.00 uur (TSO). Tijdens vakanties zijn zij geopend van 07.00 – 18.00 uur. Meer informatie vindt u op hun website.

Inschrijven ’t Kickertje

Kindercentrum ’t Kickertje is al ruim 30 jaar een begrip in Midden-Delfland. De leukste kinderopvangorganisatie voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Samen met enthousiaste, vakbekwame pedagogisch medewerkers maken kinderen bij ’t Kickertje een onvergetelijke ontwikkelingsreis.

Vanaf het moment dat kinderen naar school gaan, verandert er heel veel. Niets is fijner dan dat zij na schooltijd een gezellige plek hebben waar zij na een drukke schooldag neer kunnen ploffen. Vriendjes en vriendinnetjes worden steeds belangrijker. Samen met hen beleef je de leukste avonturen in onze buitenschoolse opvang. Het programma zit vol met activiteiten. Activiteiten waarin de kinderen zelf een belangrijke stem hebben. Met elkaar ontdekken wij steeds nieuwe dingen. Kinderen die blij naar huis gaan, dat is de mooiste beloning van ons dagelijkse werk!

In Schipluiden starten de jongste kinderen op de locatie Burgemeester van Gentsingel. Rond de 6e verjaardag gaan de kinderen naar de sport-locatie bij LTC Keenenburg. Alle kinderen worden in leeftijdsgerichte groepen opgevangen. Meer informatie over ’t Kickertje vindt u op de website.

Op de Ark kennen alle leerlingen van groep 1 tot 8 elkaar. Dit brengt een fijne sfeer met zich mee.
Maarten Visser, vader van twee jongens van 6 en 9 jaar
De Ark is een gezellige, kleinschalige school waar met veel liefde en persoonlijke aandacht onderwijs wordt gegeven, zodat onze kinderen zich in alle veiligheid kunnen ontwikkelen tot mooie, sterke, sociale jongens.
Fleur Mostert, moeder van Daan (groep 1-2), Jop (groep 3) en Hein (groep 4)
Een kleinschalige, liefdevolle school waar elk kind gezien en gehoord wordt.
Joyce van der Burg, moeder van Jet (groep 1-2), Kim (groep 4 ) en Stef (groep 5)

Samen lerend de wereld in!